麦考瑞大学艺术区

Our purpose-built 艺术区 is designed to elevate the Faculty’s diverse strengths and enrich its collaborative and creative work into the future, 为学生和工作人员.



The 艺术区 has been designed to be distinctively ‘us’: creative, modern and diverse. 顶盛体育官网s and visitors will come away with a strong sense of what the Faculty is doing, 优势与成就.

观看视频

The development of the new arts precinct is an exciting project to happen in the rich history of our Faculty, and it represents a strong commitment and sizeable investment in the future of arts, 麦考瑞大学的人文和社会科学专业.

玛蒂娜·莫勒教授 文学院执行院长

图片来自艺术区

A quick walk through the 麦考瑞大学艺术区 in pictures.

展示我们的独特身份

The 艺术区 allows the Faculty to showcase our cutting-edge research and the work of our 学生. The Intercultural Foyer is located on the link bridge between areas dedicated for languages, history and culture and leads to the academic heart of the Precinct in the main tower building where most of the departments are situated. It features a large screen for digital displays of research and student work.

In addition to flexible open classroom spaces that can be used for a wide range of teaching and learning activities, the 艺术区 features specialised spaces that enable us to blend theory and practice and implement our signature learning and teaching methodologies, 包括基于团队和基于对象的学习.

这些定制学习空间的例子包括:

  • 麦考瑞大学历史博物馆
  • 一个数字实验室
  • 具有沉浸式和协作空间的语言中心
  • ideas hub, enabling 学生 to produce professional quality video and audio recordings
  • 澳大利亚古代钱币研究中心, 住房超过5,000枚硬币和一个专门的钱币图书馆.

The Precinct also features welcoming spaces where 学生 can work independently or collaboratively, 包括:

  • 咨询摊位
  • 组表
  • 由休息室
  • Café和户外桌子.

A beautiful undercover rooftop terrace is also used by 学生 to study or socialise.

区包括:

  • a collection of flexible spaces for events such as conferences, symposia and seminars
  • a mix of focused and collaborative work-spaces for our Academic and Professional staff.

The Precinct showcases the Faculty's contributions to teaching and research in humanities, 法律, 艺术和社会科学, 局部和全局.

The spaces have been built to invite interaction with peers, 顶盛体育官网, 学生与社会, while our new enhanced learning facilities also enable transformational learning experiences in a research-enriched environment.

The move to the 艺术区 in April 2020 signifies the coming-together of the Faculty as a community. Welcoming spaces provide the backdrop for chance encounters, 有意义的对话和新的合作.

The openness and transparency of the design is a key feature of the 艺术区 that encourages the interconnectedness that is a hallmark of our scholarly and educational approach. 工作人员, 学生 and visitors can look up the grand staircase in Building B from the ground floor to the top and can use the staircase to access the wings of our departments.

There is a balance between areas for independent academic work and others that encourage collaborative activity and study. Academic offices are secure and quiet but all have a glass window looking onto a shared workspace to encourage staff interactions and welcome 学生. These more private areas flow through to flexible collaborative work and study spaces (including meeting rooms, informal meeting areas and 组表) and less formal spaces where staff and 学生 can confer or socialise. 所有的区域都是明亮而诱人的.

The Precinct brings the Faculty's important work out from behind closed doors and enables it to better engage with the University, 社区和外部顶盛体育官网.

The Precinct is a space where we are proud to receive and host our guests. It includes many features that will enable this engagement with spaces that are flexible and can accommodate different types of events and explore innovative ideas with each other. 其中包括café和庭院, 读者作家休息室, the rooftop garden which has turned the top of Building C into a peaceful retreat that can be used as a staff and student breakout space, a place for events and a meeting place that will welcome our external 顶盛体育官网 and broader community to enjoy the sunshine among the plants.

The Museum is a superb space that brings together ancient and modern collections aligned with our research and teaching programs. 它包括固定和灵活的展览空间, 模拟和数字显示, 先进的存储, an object-based learning room and curatorial spaces and will welcome staff, 学生, 研究人员, 和社区.

我们艺术品背后的故事

Four eight-metre banners hanging in the heart of the precinct display the commissioned artwork created by Dylan Barnes, 一位土著艺术家,现任文学学士.

观看视频

This new precinct … allows for the continued growth of the Faculty and is a big part of our vision for the future growth of our campus.

马克Broomfield 麦考瑞大学物业目录